Altınoluk Necmi Şahin İlkokulu


Vizyon: Bilim ve Değerlerimizden Aldığı Güçle, Geleceği Kuşatan Lider Okul...

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotları kullanan, ,çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen MUTLU ÇOCUKLAR yetiştirmektir. İlkelerimiz: 1. Her Bireye Adil Yaklaşan Okul 2. Güvenli Okul 3. Aileye Değer Veren Okul 4. Bireyin Sağlığını Koruyan Okul 5. Gerçek Arkadaşlığı Teşvik Eden Okul 6. Dürüstlüğü Ön Planda Tutan Okul 7. Sorumluluk Sahibi Olmayı Öğreten Okul 8. Ayrım Yapmayan Eşitlikçi Okul 9. Kendine Saygılı Birey Yetiştiren Okul 10. Anlamlı – Mutlu Hayatlar İçin Çalışan Okul

Başarılar: Okulumuz, 1999 yılında İlköğretim olarak eğitim öğretim hayatına başladıktan sonra, sportif, kültürel, akademik yarışma ve sınavlarda Edremit ilçe dereceleri, Balıkesir İl dereceleri, Katıldığı bölge ve ulusal yarışmalarda birçok dereceler elde etmiştir. Okulumuz İlköğretim okulu, İlkokul-Ortaokul, sadece ortaokul ve son haliyle sadece ilkokul olarak 16 yıldır bölge halkına gururla hizmet vermektedir. Başarılarımızı daha iyi anlamak ve yerinde görmek için kupa, madalya ve belge müzemizin ziyaret edilmesi yerinde olacaktır. 2015-2016 eğitim-öğretim yılından itibaren aynı başarılara imza atmak için canla başla çalışan bir İLKOKUL olacağız.

Saatler: 09:00-14:45
Isınma: Katı Yakıt Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(266) 395 15 50

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://altinoluknecmisahinilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Necmi Şahin İlkokulu Müdürlüğü Altınoluk Şahindere mah. Bent Cad. 2. Sokak No 1 PK. 10870 Edremit / BALIKESİR

Öğretmen :20
Öğrenci :266
Derslik :16
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2112
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Edremit-çanakkale karayolu üzerinde, Edremit´ e 26 km. mesafededir. Kuzeyinde Kazdağları (İda), güneyinde Ege Denizi (Edremit Körfezi) yer alır. İsviçre Alplerinden sonra dünyanın en yoğun oksijenini insanlığa sunan, 365 gün yeşil bir doğaya sahiptir.

Adres - Necmi Şahin İlkokulu Müdürlüğü Altınoluk Şahindere mah. Bent Cad. 2. Sokak No 1 PK. 10870 Edremit / BALIKESİR

Ulaşım Not: İstanbul 550 Km-Ankara 600 Km-Gelibolu 500 Km-İzmir 200 Km-Çanakkale 90 Km 1. Ulaşım : İstanbul - Bursa - Balıkesir - Edremit - Altınoluk 2. Ulaşım : İstanbul - Keşan - Gelibolu - çanakkale - Altınoluk 3. Ulaşım : İstanbul - (Feribotla) Bandırma - Balıkesir - Edremit - Altınoluk 4. Ulaşım : İzmir - Ayvalık - Edremit - Akçay - Altınoluk.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Edremit İlçe Merkezine :26 KM (30 Dakika) Balıkesir İl Merkezine :112 KM (1 Saat 29 Dakika)